Skip to main content Skip to footer

Vi er glade for at kunne annoncere spændende planer for Thisted Genbrugscenter.

Renovering af Thisted Genbrugscenter

Den 1. marts 2024 startede en omfattende ombygning af pladsen med henblik på at imødekomme de stigende krav til genanvendelse og bæredygtighed i fremtiden.

Vores mål er at gøre det lettere og mere effektivt for jer at besøge vores genbrugscentre og sortere jeres genbrugsmaterialer.

Udover renovering af den eksisterende genbrugscenter vil ombygningen også omfatte etableringen af en helt ny omlasteplads for affald, der vil forbedre og effektivisere indsamlingen af affaldet i Thy.

Hvad vil ombygningen omfatte?
  • Omfattende renovering af det nuværende genbrugscenter for at forbedre faciliteterne og skabe en mere brugervenlig oplevelse for jer. Dette vil inkludere opgraderinger af sorteringsområder, adgangsforhold og skiltning.

  • Etablering af en ny omlasteplads, der vil fungere som et centralt knudepunkt for indsamlingen af fraktioner fra hustandsindsamlingen. Denne nye facilitet vil bidrage til at strømline indsamlingsprocessen og sikre mere effektiv håndtering af affaldet.
Mulige gener

Vi er opmærksomme på, at ombygningen kan medføre visse gener for vores brugere, herunder:

  • Midlertidig lukning af 24-7 i perioder under ombygningen. Vi vil bestræbe os på at holde denne nedetid på et minimum og informere jer om eventuelle ændringer i åbningstiderne på vores hjemmeside.
  • Der kan være midlertidige ændringer i trafikken omkring genbrugscentret på grund af byggearbejdet. Vi vil sørge for at informere om eventuelle ændringer i trafikmønstre og sikre en sikker og smidig adgang til pladsen.

Hvordan kan du hjælpe?
  • Følg venligst eventuelle anvisninger fra vores personale og skiltning på pladsen for din egen sikkerhed og for at sikre en effektiv håndtering af affaldet.
  • Hvis det er muligt, planlæg dit besøg på genbrugscentret uden for peak-tider for at undgå unødig ventetid.

Har du spørgsmål vedrørende brugen af pladsen under ombygningen, er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere på pladsen.

Vi værdsætter jeres tålmodighed og samarbejde i forbindelse med denne ombygning, og vil holde jer løbende opdateret om fremdriften og eventuelle ændringer i forbindelse med ombygningen her på hjemmesiden.